«

»

Úno 09 2014

Print this Příspěvek

Zahradní udírna jak má být

tn_main_picture_P1010015Zahrada dnes již neplní funkci zásobovače čerstvé zeleniny. Mnoho lidí, kteří si pořizují domek, ani po klasické zahradě netouží. Zda je tento směr správný, asi nemá smysl polemizovat. Mnohem zajímavější je sledovat současné moderní využití takových prostorů kolem vašeho domu, kde by mohly být s klidem záhonky s čerstvou zeleninou.

Mnohem více totiž lákají zahradní grily, neboť grilování v okruhu přátel je v současné době vítanou společenskou akcí. A právě z toho důvodu neustále všichni grilují či jinak tepelně upravují maso a jiné jídlo, které na grilu dostává svou nezapomenutelnou vůni.

Ale nejsou to jen grily. Stejně tak rostou jako houby po dešti udírny, které sice pracují na jiném principu, než-li je tomu u klasických grilů. Ale i takto tepelně upravené pokrmy mají své kouzlo. Představa kouřem vyuzené čerstvé klobásy může vyloudit úsměv na tvářích mnoho z vašich známých. I tohoto důvodu se vyplatí přemýšlet i o udírně.

No a aby vám nebylo na zahradě zima, určitě byste neměli zapomenout ani na zahradní krby, se kterými budete za hvězdu při každé zahradní grilovací party. Krby se mohou kombinovat právě s grily, stačí si pořídit víceúčelový krb s udírnou.

Permanent link to this article: http://www.drevcel.cz/zahradni-udirna-jak-ma-byt/

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. více informací

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

Zavřít